Detalii cutii postale

Multicompartimentate
Cutiile poștale comercializate de către firma noastră sunt compartimentate în 3, 4, 5 și 6 compartimente. Prin combinația acestor module putem să configurăm sistemul de cutii dorit de dumneavoastră. Dacă numărul apartamentelor pe scara blocului este divizibilă cu aceste numere (2,3,4,5 și 6), atunci sistemul este ușor de configurat. Un număr de 20 de cutii, se poate configura din 5 module cu câte 4 cutii fiecare; sau 4 module cu câte 5 cutii. Când numărul cutiilor nu sunt divizibile cu aceste numere, atunci putem configura sistemul prin combinația acestor module. Ca și exemplu, dacă aveți pe scara blocului 26 de apartamente, putem să-i configurăm din 2 module cu câte 6 compartimente + 2 module cu câte 5 compartimente; și încă un modul cu 4 compartimente. Este indicat să ne trimiteți dimensiunile locului unde vreți să fie amplasat sistemul și în funcție de numărul apartamentelor pe scară. Vă trimitem o simulare sau mai multe -dacă sunt posibilități multiple de amplasare-, din care puteți să alegeți cea dorită
Materiale durabile
Pentru producerea cutiilor poștale folosim o tehnologie de zincare a tablei, și vopsire în câmp electrostatic cu o experiență de 50 de ani. Tăierea și îndoirea tablei se face cu un aparat CNC de ultima generație; după care urmează asamblarea, sudarea în puncte, tratarea tablei chimic, depunerea stratului de zinc și vopsirea în câmp electrostatic. Grosimea tablei este de 0.7 mm, care după aceste tratări ajunge peste 1 mm grosime; oferind astfel o rezistență durabilă și sigură a cutiilor..
Personalizabile
Fiecare modul sau sistem îl putem personaliza după cerințele dumneavoastră. Putem personaliza culoarea carcasei la o anume culoare, ușițele la o altă culoare și slotul de introducere a corespondenței poate să aibă a treia nuanță de culoare. Câteva exemple puteți să le vedeți în galeria foto din meniul principal. Putem personaliza cu numere, pe care o aplicăm pe ușița lângă plexiglasul vizor; sau puteți să personalizați și dumneavoastră cu un carton, pe care le treceți numele dumneavoastră și introduceți în nișa plexiglasului stânga sau dreapta de pe ușița cutiilor.
Securizate
Fiecare cutie poștale are 2 cheie personalizate, aceasta însemnând că cheile nu sunt compatibile nici pe module, nici pe altele. Această personalizare servește la securitatea fiecăruia ca și acces la corespondență. În afară de cheii, corespondența este securizată și astfel ca după introducerea lui prin slotul de introducere da către poștaș să nu fie permis scoaterea lui, numai dacă se deschide ușița. Acest lucru este realizat printr-o clapă, care este amplasat după slot și efectiv corespondența cade în dedesubtul acestuia; astfel este blocat tragerea, sau scoatere acestuia după introducere.
Fabricate dupa standard european
Standardul european SR EN 13724:2002 a fost adoptat și confirmat de către comitetul tehnic CT 342 - Logistică și are statutul unui standard roman. Specificațiile acestui standard iau în considerare securitatea bunurilor, inaccesibilitatea, securitatea persoanelor, caracteristicile necesare destinatarului, ergonomie și condițiile de muncă pentru personalul de distribuție. Cel mai important aspect al acestei reglementări este că coala de A4 să încapă și să fie intraductibilă în cutia poștală, totodată plicurile folosite de firmele de curierat, care au o mărime puțin mai mare de A4 să încapă. Pentru acest lucru, slotul de introducere trebuie să aibă o lățime minimă de 33 de cm. Toate modele de cutii pe care le comercializăm sunt fabricate conform acestor standard-uri, și emitem certificat de conformitate.
Design placut
Experiența în domeniu ne-a ajutat ca aceste cutii să fii practice și nu numai. Designul simplu și plăcut este condiția minimă care ne definește. Personalizarea combinațiilor de culoare este datoria arhitectului și suntem dispuși pentru realizarea viselor. Dacă un arhitect are proiecte mărețe în privința designului, noi suntem dispuși pentru realizarea acestora.Vă rugăm să vă uitați la câteva dintre ele în galeria foto, pe care le avem la meniul principal. Dacă nu aveți arhitect, vă ajutăm noi cu idei în proiectare.
Cel mai bun pret
Nu putem să spunem că avem cele mai ieftine cutii poștale de pe piață, dar cu siguranță putem să afirmăm, că avem cel mai bun raport preț-calitate. La alegerea cutiei poștale, trebuie să luați în considerare că în 50 de ani, odată se cumpăra și o să vă uitați la ele zi de zi. La acesta se mai adaugă și faptul că imaginea scări de bloc este dată de aceste cutii poștale, mai exact că mobila scării este sistemul de cutii poștale. Merita să le aveți aranjată și colorată, pentru că reflectă imaginea dumneavoastră a tuturor din blocul respectiv. Diferența dintre o cutie poștale slabă și urâtă, și cutiile noastre este foarte puțină. Vorbim despre numai de zeci de lei, pe care îi investiți în 50 de ani numai o singură dată!
Garantie 5 ani
Oferim o garanție de 5 ani pe componente și 10 de ani pe cutie. Acest lucru înseamnă ca dacă se defectează un component, noi îl schimbăm gratuit până în 5 ani, iar dacă se ruginește carcasa, tot așa: aveți schimb gratuit -acesta cu condiția ca să nu fie lovit sau îndoit de la șoc mecanic. În privința acestuia este indicat ca sistemul să fie amplasat într-un loc sigur, ferit de trafic intens unde nu împiedică intrarea locătariilor. Cel mai indicat în zona scării de bloc, unde nu sunt concepute accese principale. Totodată este indicat ca sistemul de cutii să fie protejat de persoane care nu locuiesc în blocul respectiv.